Activiteiten

Laat je inspireren door onze activiteiten

Activiteiten

Als KerkOverstag organiseren we diverse activiteiten om jou in je kracht te zetten en te helpen groeien. Groeien in jouw kracht of groeien in geloof. Wij geloven dat mensen de kerk vormen en voortdurend getraind en opgebouwd moeten worden om met enthousiasme en plezier deel te zijn van de plaatselijke geloofsgemeenschap.

Inspiratieavonden

Ben je ook op zoek naar verbinding, verdieping en groei binnen jouw kerk? Kom dan naar de inspiratieavonden van Stichting KerkOverstag. Tijdens deze avonden krijg je praktische tips en laten we je kennismaken met creatieve werkvormen en inspirerend onderwijs.
Wij hopen dat jij, samen met ons, mee wilt bouwen aan het koninkrijk van God!

Jeugdwerkopleiding

Wij geloven in de kerk en haar mooie toekomst. Daarom investeren we bewust in tiener- en jeugdwerkers, want daar ligt de kracht en de creativiteit voor de vernieuwing en herleving van de kerk.
We geloven dat een gepassioneerde jeugdwerkleider/jeugdwerker werkelijk verschil maakt bij het bereiken van tieners en jongeren (12-25 jaar) met het evangelie. We willen jou als (aspirant) jeugdwerker helpen om je passie te bevestigen, je visie te versterken en je kennis te vergroten.

Gebedsontmoetingen

Binnen KerkOverstag zijn we er van overtuigd dat gebed de sleutel is tot het hart van de Vader. Door gebed en aanbidding komen we in Gods aanwezigheid en mogen we leren te horen wat Hij zegt. Wanneer we Hem betrekken in wat we doen en waarop we hopen zullen we steeds beter ontdekken hoe Hij ons wil leiden.
God heeft ervoor gekozen mensen te willen gebruiken in Zijn dienst om Zijn doelen met mensen, die Zijn kerk vormen te kunnen bereiken.

GROW-tienerweekend

Ook in 2023 komt er weer een geweldig GROW tienerweekend! Na een enorm geslaagde eerste editie in 2022 was het besluit niet moeilijk om GROW een vervolg te geven. In 2023 organiseert KerkOverstag opnieuw dit fantastische tienerevenement in Damwoude. Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, dan is dit het weekend wat je niet wilt missen. Jij en je vrienden kunnen er bij zijn! Meld je aan, dan zien we jou van 9-11 juni 2023. Ben je 18 jaar of ouder? Dan zouden we je graag uitnodigen om te komen helpen. Het wordt geweldig!

Activiteiten

Geen evenementen gevonden!
No data was found

Inspirerend blog