Gebedsontmoetingen

Gebed is de motor van de kerk

Gebedsontmoetingen

Als de HEER het huis niet bouwt,
vergeefs zwoegen de bouwers;
als de HEER de stad niet bewaakt,
vergeefs doet de wachter zijn ronde.

Psalm 127:1

Binnen KerkOverstag zijn we er van overtuigd dat gebed de sleutel is tot het hart van de Vader. Door gebed en aanbidding komen we in Gods aanwezigheid en mogen we leren te horen wat Hij zegt. Wanneer we Hem betrekken in wat we doen en waarop we hopen zullen we steeds beter ontdekken hoe Hij ons wil leiden.
God heeft ervoor gekozen mensen te willen gebruiken in Zijn dienst om Zijn doelen met mensen, die Zijn kerk vormen te kunnen bereiken. 

Wij willen christenen in Noord Friesland aansporen om weer te gaan bidden en God te vragen om opnieuw het vuur in Zijn gemeente aan te wakkeren. Dit doen we in plaatselijke kerken waar we mogen meebouwen, maar ook regionaal in de gebeds- en aanbiddingsavonden.

Geloof jij ook in de kracht van gebed en wil je meebidden voor mensen en kerken in Noord-Friesland? Doe dan met ons mee tijdens onze  tweewekelijkse gebedsontmoetingen.

Meld je aan via het contactformulier als je wilt meebidden.

 

Wachten op God avonden

Wachten op God avonden Omdat we ten diepste opzoek zijn naar Gods spreken en Zijn leiding organiseren we avonden waarin

we wachten op God en luisteren naar Hem. God communiceert met ons in de schepping, door Zijn Woord maar ook door Zijn Geest wanneer we bidden en luisteren. Dit betekent niet heel lang stil zijn, maar dat gebeurt door God te aanbidden met liederen afgewisseld door luister- en gebedsmomenten. Ook is er tijdens deze avonden gelegenheid voor persoonlijk gebed.

WhatsApp Image 2022 04 11 at 2.27.27 PM 1

Activiteiten

27-05-2022
 - 17:00 tot
 29-05-2022 - 
 17:00 uur
27-05-2022
 - 17:00 tot
 29-05-2022 - 
 17:00 uur

Inspirerend blog