Inspiratieavonden

Inspiratieavonden

KerkOverstag is een inspirerende beweging, die tieners, (jong)volwassenen, jonge gezinnen en ouderen weet te inspireren in hun talenten en gaven. 

Het team van kerkoverstag organiseert regionale- en maatwerk inspiratieavonden vol passie, bemoediging, sterke principes en praktische handvaten in Noord-Friesland. 

Ben je ook op zoek naar verbinding, verdieping en groei binnen jouw kerk? Kom dan naar de inspiratieavonden van Stichting KerkOverstag. Tijdens deze avonden krijg je praktische tips en laten we je kennismaken met creatieve werkvormen en inspirerend onderwijs.
Wij hopen dat jij, samen met ons, mee wilt bouwen aan het koninkrijk van God!

04-11-2021
 - 19:15 tot
 22:00 uur
Kom naar de inspiratieavond voor kerkenraadsleden en kerkleiders. Een avond met krachtig onderwijs en een praktische visie. Thema: De kerk heeft toekomst!
13-01-2022
 - 19:15 tot
 22:00 uur
Wil jij ook met regelmaat gezinsdiensten in jullie gemeente of wil je de bestaande gezinsdiensten sprankelend en inspirerend maken? Kom naar deze inspiratieavond. Thema: Hoe wordt de dienst op zondag sprankelend en inspirerend voor iedereen?
10-02-2022
 - 19:15 tot
 22:00 uur
Dit is een Inspirerende Avond voor Kinder- en Jeugdwerk. Er zijn goede sprekers en leerzame en praktische workshops. Thema: De kracht van Kinder- en Jeugdwerk. Met André van der Meer, Marianne Huisman, Gerlof Wiersma, Robert Colijn, Meinte Reitsma, Cherrele Heitsma en Corrie Tolsma.
Stichting Kerkoverstag Noord Friesland
Logo KerkOverstag

Inspirerend blog