Inspiratieavonden

Inspiratieavonden

KerkOverstag is een inspirerende beweging, die tieners, (jong)volwassenen, jonge gezinnen en ouderen weet te inspireren in hun talenten en gaven. 

Het team van KerkOverstag organiseert regionale- en maatwerk inspiratieavonden vol passie, bemoediging, sterke principes en praktische handvaten in Noord-Friesland. 

Ben je ook op zoek naar verbinding, verdieping en groei binnen jouw kerk? Kom dan naar een van de inspiratieavonden van Stichting KerkOverstag. Tijdens deze avonden krijg je praktische tips en laten we je kennismaken met creatieve werkvormen en inspirerend onderwijs.
Wij hopen dat jij, samen met ons, mee wilt bouwen aan het koninkrijk van God!

Op de planning staan de volgende inspiratieavonden: 

12 oktober:
Een kennismaking met het gezinsdienstmodel van KerkOverstag adhv het boekje wat gratis op de website (homepage) te bestellen is.
We gaan langs de verschillende principes die onder dit model liggen en er zullen je praktische handvaten worden gegeven over de invulling.


9 November:
Hoe kun je Gods stem verstaan? “In mijn kerk komt profeteren als werkwoord niet voor” Tijdens deze avond krijg je informatie en ga je samen ontdekken hoe God ook vandaag nog spreekt tot mensen.

30 november:
Generaties verbinden is een belangrijk thema in de kerk vandaag. Op deze avond gaan we met elkaar in gesprek over de ‘Hoe’-vraag:
“Hoe bereik je jonge generaties in de kerk?”

 

Geen evenementen gevonden!

Inspirerend blog