Koerstraject

Doe met je kerk het 3-jarige koerstraject

Koerstraject

Het koerstraject dat KerkOverstag samen met de plaatselijke kerk wil doorlopen heeft als doel een heldere koers uit te zetten de kerk overstag te laten gaan en helpen deze ingezette koers te implementeren. Dit zal een traject zijn van 3 aangesloten jaren.
Overstag-gaan betekend niet dat het oude vertrouwde niet belangrijk is en moet verdwijnen. Het oude is net zo belangrijke als het nieuwe, maar wel in de goede balans.

In principe vind het Koerstraject plaats wanneer ook gekozen wordt voor een opbouwwerker via KerkOverstag.

1e jaar

Samen met de gemeente, het koersteam en de kerkenraad verzamelen we verhalen, ideeën en stellen we de nodige vragen. Dit verzamelen we op het Overstagbord. Aan het einde van het eerste jaar is de nieuwe koers een feit en is de vernieuwde beweging ingezet. KerkOverstag faciliteert tijdens het eerste jaar nauwgezet het proces.

2e jaar

Tijdens het tweede jaar volgt de kerk de nieuwe koers en het activiteitenplan, zoals beschreven op het Overstag bord. KerkOverstag zal de kerkenraad en het koersteam blijven inspireren, begeleiden en evalueren, met name op leiderschap. 

3e jaar

Het Overstagbord wordt vernieuwd en aangevuld, adhv de evaluaties. Waar groeit de gemeente van en wat heeft onze aandacht nodig?

Kosten:

Aan een Koerstraject zijn kosten verbonden.
Per jaar zijn varieren de kosten in verband met de invulling.
Jaar 1: €124 per maand
Jaar 2: €93 per maand
Jaar 3: €71 per maand

Voor meer informatie vul vrijblijvend het formulier hiernaast in.Bereik de volgende generatie en maak de kerk toekomstbestendig. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

Koerstraject

Naam contactpersoon(Vereist)
Adres kerk(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspirerend blog