KerkOverstag Gezinsfestival

Op zaterdag 15 juni vindt er een nieuw evenement plaats onder de vlag van KerkOverstag. Een heus gezinsfestival voor ouders met kinderen tot 13 jaar. De dag zal op allerlei fronten vernieuwend zijn, want je beleeft deze dag constant samen met je hele gezin! Leuke activiteiten, theater, zingen en een supergezellig picknickfeest.

Supergave activiteiten!

Op het gezinsfestival hebben wij supergave activiteiten en workshops die je samen als ouder en kind gaat beleven. Denk hierbij aan Quad rijden, een stormbaan estafette, tractor rijden, ritten met legervoertuigen, meerijden in sportauto’s (porsche, mustang, Tresla, Range Rover en misschien zelfs een Ferrari), knutsel workshops, schminken en happy stones maken.

Gezinspraise & Deksels theater

Kom met ons samen God groot maken tijdens de gezinspraise met een band. In de grote tent is er ook een voorstelling van het Deksels theater. Een prachtige show voor jong en oud.

 

website vierkant
foto overzicht

Groot picknickfeest

Neem je eigen kleedje, eten en drinken mee mee en het wordt één groot picknickfeest met elkaar!

 

Voor wie & kosten

Het gezinsfestival is voor ouders met kinderen tot 13 jaar. Het festival vindt plaats zaterdag 15 juni van 10.00 tot 17.00 en is een volledig dagprogramma. De kosten voor deze dag zijn € 22,50 per gezin.

Locatie: Damwoude
Datum:
15 juni 2024
Tijd:
10:00 – 17:00 uur 
(Parkeren en inschrijven vanaf 9:30 uur. Kom op tijd!) 

Met wie kom je?

Ouders(Vereist)
Aantal kinderen (tot 13 jaar)(Vereist)
Ik neem een tiener mee tussen de 13 en 15 jaar.
Naam(Vereist)
Kosten per gezin

Komen jullie ook?
Meld je vandaag nog aan

Leuk! Dat jullie komen. Aanmelden is wel verplicht i.v.m. omdat het aantal plekken beperkt is. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.