God is goed!

28 september 2022

God is goed!

28 september 2022

foto kerk e1664373596319
Eindelijk is het zo ver en kunnen we de opening van onze stichting vieren!
We hebben er naar uit gekeken en wil God graag danken voor wat Hij het afgelopen jaar al heeft gegeven. Wat dan….., vraag je je misschien af?
Ten eerste zijn we erg blij en gelukkig dat we Hem zo dichtbij mogen ervaren en dat zijn concrete zegeningen zo bijzonder zijn.
We zitten om te beginnen in een prachtige gebouw “De Jefte” in Garyp. Jefte betekend in het Fries geschenk. En dat is het! De ligging in Noord Friesland, de grote, de invulling en aankleding passen helemaal bij ons. Daarbij bood een andere stichting uit het Noorden van Friesland aan om onze huur en energiekosten voor het eerste jaar te betalen. Wat een wonder!
Naaste een bijzonder onderkomen gaf God nog meer…….. We hebben 2 mooie kantoren met 6 ingerichte werkplekken. De ‘grote’ zaal hebben we met behulp van diverse giftgevers afgelopen jaar kunnen ‘stylen’ tot een mooie gezellige en sfeervolle plek waar we voor ca 50 mensen trainingen, cursussen, gebedsavonden en andere bijeenkomsten kunnen verzorgen. Hierbij kun je denken aan de bijzondere ‘Wachten-op-God’ bijeenkomsten of de inspiratieavonden.
Verder zijn ook alle administratieve en technische zaken inmiddels goed op de rit. We hebben een ANBI erkenning mogen ontvangen en zijn erg blij met alle activiteiten die al mochten plaatsvinden.
Want met die activiteiten willen we mensen en daarmee kerken helpen in beweging te blijven, Jezus te volgen en nieuwe ideeën te implementeren.

En tot slot!
Wat hebben we een prachtige team van vrijwilligers en medewerkers waarmee we samen het werk mogen dragen. Wauw! Toppers zijn het.
Echt, God is goed!!

Gerlof


Andere inspirerende blogs

Agenda inspirerende activiteiten

No data was found
15-12-2022
 - 19:15 tot
 21:45 uur