Een werker in jouw kerk

Een opbouwwerker in jouw kerk

In diverse plaatselijke kerken in Noord Friesland ondersteunen we met een opbouwwerker.
Voor gemiddeld 10-16 uur per week wordt iemand aangesteld, die helpt in de ondersteuning bij jeugd- en gezinswerk. Tevens vindt er samen met de kerkenraad en gemeente een visietraject plaats onder leiding van visiecoaches van KerkOverstag. 

Wij geloven in een combinatie van onderwijs, gebed, visie en inspiratie om tot vernieuwing en herleving te komen. We merken dat een integrale aanpak van deze verschillende onderdelen hoopgevende situaties geven. Samen vormen zij een geheel om tot beweging en herstel te komen.

Het bereiken van volgende generaties met het kostbare evangelie van Jezus is vandaag de dag een uitdagende opdracht. Wij geloven echter dat dit met Gods hulp nog steeds mogelijk is en we willen plaatselijke gemeenten hierin graag ondersteunen.

Een opbouwwerker kan op verschillende plaatsen worden ingezet. Van het organiseren van gezinsdiensten, begeleiden van tienerclubs en/of tienerkringen, of juist het begeleiden van tienerleiders,  tot aan het meevormen van visie en beleid, invulling geven aan volwassengespreksgroepen, opzetten van teams, coachen van jeugdvrijwilligers etc. De daadwerkelijke inzet verschilt per kerk en zal in overleg tot stand komen.

Het zoeken van de juiste  opbouwwerker vergt tijd en selectie. De termijn die we doorgaans nodig hebben om de juiste kandidaat te vinden varieert van 2 tot 6 maanden.

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Activiteiten

No data was found

Activiteiten

No data was found

Inspirerend blog