Gezinsdiensten in jouw kerk

Verbinding met elkaar en verbinding met God

Gezinsdiensten in jouw kerk

Het bereiken van nieuwe generaties is dé grote uitdaging voor gevestigde kerken van vandaag. Onze cultuur heeft er voor gezorgd dat jonge generaties willen worden aangesproken met belevingsvormen die bij hen aansluiten. Door hiernaar te luisteren en aan te sluiten is het mogelijk de gezinnen die er zijn vast te houden en nieuwe gezinnen te bereiken.

De gezinsdiensten van KerkOverstag kenmerken zich op door bewezen principes en een aansprekende manier van relationele verbinding binnen de kerkdienst met elkaar en met God. Ben je benieuwd hoe we dat doen?

Inspiratieavond gezinsdiensten

Kom naar een inspiratieavond, waarin dit model gezinsdienst wordt uitgelegd en onderbouwd met praktische voorbeelden en inspirerende praktijkverhalen. Meer informatie over de eerstkomende avond tref in de link hieronder meer info aan.
https://kerkoverstag.nl/activiteiten/inspiratieavonden/

Verdiepende teamtraining

Wil jij gezinnen weer opnieuw bereiken in jouw kerk? Dat kan! Door je team te laten trainen worden jullie in 3 avonden meegenomen in de visie, opbouw en uitwerking van deze dynamische diensten. Je zult stap voor stap praktisch worden geholpen om deze samenkomsten in te voeren samen met jouw team in in jouw kerk.  Vul het contactformulier in als je meer informatie wilt over bijvoorbeeld de kosten.

Activiteiten

No data was found

Activiteiten

No data was found

Nieuws