Maatwerk en advies

Maatwerk en advies

We willen een inspirerende beweging zijn, zodat tieners, (jong)volwassenen, jonge gezinnen en ouderen geïnspireerd worden in hun talenten en in beweging komen om verder te bouwen aan de plaatselijke kerk.

Het team van kerkoverstag organiseert regionale- en maatwerk inspiratieavonden vol passie, principes en praktijk in Noord-Friesland. Steeds weer inspirerende avonden vol bemoediging en enthousiasme.

Ben je ook op zoek naar verbinding, verdieping en groei binnen jouw kerk? Laat je inspireren en motiveren om samen te bouwen in het Koninkrijk van God. De avonden zitten vol handige tools, praktische tips, creatieve werkvormen en inspirerend onderwijs.

Regionale Inspiratieavonden

Kijk op de pagina inspiratieavonden voor een inspirerende avond die aansluit op jouw taakgebied of interesse binnen de kerk.

Inspiratieavond op maat

Met creativiteit en gedrevenheid passen we het ‘out of the box’ denken toe en dragen we bij aan de ontwikkeling van nieuwe vormen en ideeën binnen de kerk. Met een ‘inspiratieavond op maat’ kun je in overleg met ons een avond zelf invullen.  Voor een avond op locatie  woorden kosten gekrekend. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jullie gemeente, groep en plannen kunnen betekenen.

Advies op maat

Ben je toe aan een vernieuwing in je Gemeente maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Tijd voor een verandering binnen jouw kinder-jeugdwerk,team, maar geen idee hoe. Soms is het fijn om even wat hulp van buitenaf te krijgen. we denken graag even mee tijdens een anderhalf uur durend bezoek bespreken we de punten waarin je vast loopt. We kijken wat er nodig is. en geven advies.

Activiteiten

No data was found
No data was found

Inspirerend blog