Uitgaven

Gratis uitgaven van KerkOvertag

Bestel “De Vaart Erin! Handboek voor gezinsdiensten” of het inspiratieboekje “Wachten op God” helemaal gratis. Wij leveren de boeken, jij betaald alleen de benodigde verzendkosten. Bestel gerust meer om ze uit te delen.

De Vaart Erin! Handboek voor gezinsdiensten

Al jaren is Gerlof Wiersma samen met collega’s bezig met de ontwikkeling van gezinsdiensten die daadwerkelijk gezinnen bereiken en vasthouden. We hebben het dan over maandelijkse gezinsdiensten voor gevestigde(traditionele) kerken. Alle inzichten van de afgelopen jaren zijn door Gerlof Wiersma opgeschreven in dit handige handboek “De Vaart Erin!” Je kunt het boek (68 pagina’s) gratis bestellen. We berekenen enkel de verzendkosten. Via de knop hieronder kom je op bestelpagina.

Wachten op God

God heeft het verlangen om in relatie te zijn met jou. Jij bent namelijk de kroon op Zijn schepping en Hij houdt van jou. We mogen ons leven daarom meer en meer op Hemafstemmen. ‘Wachten op God’ ontmoetingen zijn van oorsprong samenkomsten waarin we samen zingen, stil zijn en bidden om Hem te zoeken.

In dit inspiratieboekje krijg je uitleg over verschillende onderdelen van een ‘Wachten op God’ met praktische tips om er zelf mee aan de slag te gaan. Je kunt hierbij denken aan inspirerende verhalen, uitdagingen, opdrachten, gebeden en muziek die je kunt beluisteren en meezingen. Open je hart en ontdek wat God aan jou wil geven. 

Bestel direct